середу, 10 лютого 2016 р.

Наші шестикласники у "ЗОЛОТІЙ ДЕСЯТЦІ" гімназистів!


   За підсумками навчальних досягнень учнів І семестру 2015/2016 н.р. визначено
«Золоту десятку» учнів серед 5-8 класів. Наші Настя Меркулова та Влад Федонюк зайняли достойне 5 та 6 місця у цьому рейтингу із результатом 10,7 та 10,6 бала відповідно. Погляньте самі...

МИ та ІНТЕРНЕТ

- Діти, а ви уявляєте сучасне життя без Інтернету?
- Ні!
/Files/photogallery/1745/Безп.Ін-нет (16).JPG - Звичайно ні! 
- Це неможливо!
- А як же листування, ігри онлайн, мультики, спілкування у соціальних мережах?
Такі запитання шестикласників посипалися з усіх куточків класу.
STOP! А чи справді все так бездоганно? Чи може в Інтернеті є приховані підводні рифи, які несуть для нас, користувачів, певні небезпеки?
/Files/photogallery/1745/Безп.Ін-нет (8).JPG/Files/photogallery/1745/Безп.Ін-нет (5).JPG9 лютого, у Всесвітній день безпечного Інтернету, ми разом із учнями мого 6-А сміливо помандрували мережею Інтернет аби з’ясувати, які ж небезпеки чатують на нас у всесвітній павутині. З цікавістю діти завітали на сайт «ON-ляндія – безпечна веб-країна», де ознайомилися з різноманітною корисною інформацією; переглянули цікаве відео та веселий мультфільм, а далі найцікавіше – усе, що знали і дізналися під час заходу спробували втілити у проекті «Безпечна «павутина» дітям». Поділились власним досвідом та допомагали малечі не заблукати в «павутині» одинадцятикласники нашої гімназії Олена Чорна та Влад Бачинський. І як результат – розгаданий кросворд ще й яскрава газета «Мій безпечний Інтернет». Задоволені і з новим багажем знань учні радо шикувалися для фото-сесії.
А ви все знаєте про Інтернет? Якщо ні, то завітайте до нас!